Chlebíček Harlekýn

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
56 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veku podélně rozkrojíme na dvě půlky, střed odstraníme. Volně změklé máslo rozkrájíme do misky, přidáme sardelovou pastu. Utřeme na hladkou hmotu, polovinu hmoty poté naplníme do obou vybraných středů veky.
  • 2
    Do zbylé hmoty přidáme na malé kousky pokrájenou šunku, salám, na malé kousky rozkrájená natvrdo uvařená vejce. Vložíme ještě nasekané kapary, na malé kostky pokrájenou kyselou okurku, sterilizovanou kapii a nahrubo strouhaný sýr. Všechny suroviny dohromady promícháme. Nakonec do směsi vmícháme na malé kousky rozkrájený Hermelín.
  • 3
    Náplní opět plníme půlky veky, které spojíme dohromady k sobě. Zabalíme do alobalu nebo do potravinářské fólie a vložíme na celou noc do lednice. Poté veku krájíme na šikmé plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.