Chlebíčky s hřebenatkami a fleur de sel
25 min.

Ingredience
- 1kusOlej z vlašských ořechů
- 4kusyHřebenatka
- 4plátkyChléb toastový
- 0,5kusFleur de Sel
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve si nakrájíme na 4 tenká kolečka každou hřebenatku. Dáme je do misky, zalijeme citronovou šťávou z poloviny citronu, necháme cca 5 minut marinovat. Když se hřebenatky marinují, opečeme v topinkovači 4 krajíčky chleba a potřeme je olejem.
- 2Marinované hřebenatky scedíme a na každou topinku položíme 4 plátky hřebenatky, posypeme je strouhanou citronovou kůrou a dozdobíme čtyřimi květy fleur de sel. Hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.