Chlebová polévka z Graubündenu

45 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
425 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátek chleba nakrájíme na kostky nebo nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka a obojí osmažíme na másle. V misce smícháme rozkvedlaná vejce s nastrouhaným sýrem a s nastrouhaným chlebem. Vše osolíme, trošku opepříme a zalijeme trochou vody. Tuto směs vlijeme do vývaru (nebo do vařícího bujónu), ještě asi 5 minut prudce vaříme a pak odstavíme z ohně.
  • 2
    Porce servírujeme na talířích s osmaženým chlebem a cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.