Chlebová polévka z Valisu

70 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
15 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
819 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpuštěném másle opečeme na pánvi na kostičky nakrájený chléb. V hrnci mezitím rozpustíme bujón, k němu přidáme cibuli, bobkový list, hřebíček, muškátový oříšek, pepř a kmín.
  • 2
    To vše uvedeme do varu a na mírném ohni pod poklicí vaříme zhruba 45 minut. Vyjmeme cibuli a koření a polévku metlou dobře promícháme.
  • 3
    Poté ji buďto prolisujeme, nebo rozmixujeme - a ještě jednou povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem a před podáváním ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.