Chlebový nákyp s červeným vínem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s cukrem a se žloutky do pěny. Střídavě přidáváme nastrouhaný chléb a červené víno. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků, nastrouhané oříšky a citronovou šťávu.
  • 2
    Hmotu vložíme do vymazané, strouhaným chlebem vysypané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
  • 3
    Nákyp podáváme s malinovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.