Chodská sýrová pomazánka s pivem - obazda

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
32 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
608 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme, omyjeme,vodu setřepeme. Bílou část cibulky drobně pokrájíme, zelenou nať nakrájíme na tenké kroužky a odložíme zvlášť na ozdobení. Zralý měkký sýr pokrájíme na drobné kousky, dáme do misky s měkkým máslem a vidličkou ho důkladně utřeme. Přidáme cibulku, 2-3 špetky bílého pepře, sladkou i pálivou papriku, drcený kmín a pivo. Vše dobře znovu promícháme.
  • 2
    Sýrovou pomazánku mažeme na plátky chleba, ozdobíme zelenou natí z cibulky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.