Chorizo v jablečném víně
35 min.
Ingredience
- 300gramůKlobása Chorizo
- 500mililitrůVíno jablečné
- 1kusBobkový list
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
38 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
44 mg
Vápník
1 mg
Postup přípravy
- 1Předehřejeme si troubu na 200°C. Chorizo klobásu dáme do pekáče. Zalijeme jablečným vínem, dokud nejsou klobásky úplně ponořené. Posypeme vše nadrceným bobkovým listem a pečeme na 200°C cca 30 minut. Během té doby by měl pustit všechen tuk. Poté vyndáme a klobásky nakrájíme na kolečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.