Chřest s hráškem

0 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
46 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
22 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme očištěný chřest vcelku.
  • 2
    Nakrájíme na kousky 3 cm dlouhé kousky.
  • 3
    V malém množství vody a másla podusíme hrášek, jeli sterilovaný zcedíme.
  • 4
    Světlou jíšku připravíme z másla a mouky. Zředíme ji a povaříme s vývarem z chřestu.
  • 5
    Do omáčky vmícháme chřest i hrášek a smetanu.
  • 6
    Osolíme, přidáme cukr a podáváme.
  • 7
    Vynikající k vařené šunce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.