Chřestový salát s cibulí a celerem
20 min.
Ingredience
- 4kusySalát hlávkový
- 3kusyChřest bílý
- 5kusůCibule
- 3kusyCeler řapíkatý
- 2kusyRajčata
- 50gramůTvaroh měkký
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
2 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
16 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Syrový chřest a celer nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme. Rajčata nakrájíme na tenké plátky. Listy hlávkového salátu důkladně opláchneme a necháme okapat.
- 2Kousky chřestu, celeru a nasekanou cibuli smícháme s 1 lžičkou papriky a tuto směs rozložíme na rozložené listy salátu na servírovací míse nebo talířích. Na tuto směs rozdělíme tvaroh a celý salát poklademe tenkými plátky rajčat. Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.