Chřestový salát s cibulí a celerem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
2 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
16 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrový chřest a celer nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme. Rajčata nakrájíme na tenké plátky. Listy hlávkového salátu důkladně opláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Kousky chřestu, celeru a nasekanou cibuli smícháme s 1 lžičkou papriky a tuto směs rozložíme na rozložené listy salátu na servírovací míse nebo talířích. Na tuto směs rozdělíme tvaroh a celý salát poklademe tenkými plátky rajčat. Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.