Cibulačka s vínem
65 min.
Ingredience
- 250mililitrůVíno červené
- 90gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2lžičkyCukr krupice
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 1kilogramCibule
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a podusíme asi 25 minut na másle. Poté posypeme cukrem a osmahneme dozlatova.
- 2Přilijeme hovězí vývar a červené víno. Vaříme půl hodiny.
- 3Polévku můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.