Cibule na vínu
13 min.
Ingredience
- 1kilogramCibule
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžičkaOlej olivový
- 4lžíceChilli omáčka
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Nejprve připravíme cibuli, kterou nakrájíme na větší kusy.
- 2Na pánvi rozpustíme olej a krátce opečeme připravenou cibuli.
- 3Přilijeme vodu, víno a dusíme doměkka.
- 4Když je cibule dostatečně měkká, dochutíme chilli omáčkou.
- 5Cibuli servírujeme společně s jakýmkoliv druhem masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.