Cibule smažená ke zvěřině

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
850 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, přidáme cukr a smažíme na mírném ohni. Promícháváme a smažíme velmi opatrně. Smažíme přibližně 10 minut. Cibule by měla mít tmavě zlatou barvu, poleva by měla být nahnědlá od cukru.
  • 2
    Podáváme k pečené zvěřině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.