Cibule smažená ke zvěřině
15 min.

Ingredience
- 200gramůCibule
- 15gramůCukr moučkový
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
850 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, přidáme cukr a smažíme na mírném ohni. Promícháváme a smažíme velmi opatrně. Smažíme přibližně 10 minut. Cibule by měla mít tmavě zlatou barvu, poleva by měla být nahnědlá od cukru.
- 2Podáváme k pečené zvěřině.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.