Cibulové chlebíčky s parmezánem
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusBageta
- 30gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
963 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. V pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a cibuli na něm podusíme, až je měkká. Pak pánev odstavíme a necháme trochu vychladnout.
- 2Bagetu rozřízneme podélně a obě poloviny položíme vedle sebe na velký kus alobalu. Zbylé máslo dáme k cibuli a mícháme, až se zcela rozpustí.
- 3Řeznou plochu baget namažeme cibulovou směsí a posypeme nastrouhaným parmezánem. Alobal uzavřeme, vložíme do předehřáté trouby na 190°C a pečeme asi 10 minut. Poté alobal otevřeme a pečeme ještě 10-15 minut.
- 4Hotový chléb nakrájíme pilkovým nožem na stejné kousky a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.