Cibulové chlebíčky s parmezánem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
963 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. V pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a cibuli na něm podusíme, až je měkká. Pak pánev odstavíme a necháme trochu vychladnout.
  • 2
    Bagetu rozřízneme podélně a obě poloviny položíme vedle sebe na velký kus alobalu. Zbylé máslo dáme k cibuli a mícháme, až se zcela rozpustí.
  • 3
    Řeznou plochu baget namažeme cibulovou směsí a posypeme nastrouhaným parmezánem. Alobal uzavřeme, vložíme do předehřáté trouby na 190°C a pečeme asi 10 minut. Poté alobal otevřeme a pečeme ještě 10-15 minut.
  • 4
    Hotový chléb nakrájíme pilkovým nožem na stejné kousky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.