Cigánské řezy

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křehké (linecké) těsto rozválíme na plát, přeneseme na plech a necháme 10 minut zapéct ve středně vyhřáté troubě. Potom necháme na plechu vychladnout.
  • 2
    Vychladlé těsto potřeme marmeládou a hmotou umíchanou ze sněhu z bílků, z cukru, kakaa a mletých ořechů.
  • 3
    Pečeme 30 minut ve středně vyhřáté troubě. Po částečném vychladnutí moučník krájíme na řezy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 21. 3. 2017
Cigánské řezy
Skvělé řezy. Včera jsem dělala a všem moc chutnali.