Čínská kuřecí polévka

31 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
916 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa bez kůže nakrájíme na 5 mm silné plátky, promícháme je se suchým sherry a necháme 10 minut marinovat.
  • 2
    Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Jarní cibulky očistíme a šikmo nakrájíme na plátky 1 cm silné.
  • 3
    Vývar s houbami, strouhaným nebo sušeným zázvorem a sójovou omáčkou přivedeme k varu. Očistíme čínské zelí a nakrájíme ho na nudličky 1 cm široké.
  • 4
    Vodní kaštany z konzervy, nakrájíme na tenké plátky.
  • 5
    Kuřecí maso vložíme do vroucího vývaru, po minutě přidáme cibuli, čínské zelí a kaštany. Povaříme minimálně 5 minut, až je zelí měkké, ale ještě křupavé. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.