Čínské zelí s kešu oříšky
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule červená
- 180gramůZelí hlávkové červené
- 2lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 220gramůZelí čínské
- 2lžíceOmáčka švestková
- 100gramůOřechy Kešu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky, očištěné zelí nakrájíme na malé kousky.
- 2Ve woku rozehřejeme olej, přidáme cibuli a za stálého míchání ji opékáme asi 5 minut. Vmícháme zelí a opékáme ještě 2 minuty. Nakonec přidáme omyté listy čínského zelí a opékáme je 5 minut do změknutí.
- 3Nakonec směs cibule a zelí pokapeme švestkovou omáčkou, promícháme a zahříváme k varu.
- 4Hotový pokrm posypeme nasucho opraženými oříšky kešu, rozdělíme do misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.