Citronový pudink

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 0,5litrVoda pitná
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 6lžicCukr krupice
    • 1kusCitronová šťáva
    • 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
210 mg
Cukr
65 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V půl litru vody rozmícháme žloutky, krupicový cukr, vanilkový pudink a vše krátce povaříme.
  • 2
    Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme do vychladlé hmoty. Přilijeme šťávu z citronu, pak můžeme podávat.
  • 3
    Podáváme jak teplý, tak studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.