Citronový pudink
10 min.
Ingredience
- 0,5litrVoda pitná
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 6lžicCukr krupice
- 1kusCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
210 mg
Cukr
65 g
Postup přípravy
- 1V půl litru vody rozmícháme žloutky, krupicový cukr, vanilkový pudink a vše krátce povaříme.
- 2Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme do vychladlé hmoty. Přilijeme šťávu z citronu, pak můžeme podávat.
- 3Podáváme jak teplý, tak studený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.