Čokoládová očka v kokosu

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
34 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
12 g
Cukr
63 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí vybereme z vajec žloutky, které umícháme do krému s cukrem, máslem a 2 lžícemi rumu. Ze vzniké směsi vytvoříme kuličky, které obalíme ve strouhaném kokosu. Čokoládu rozpustíme se lžičkou másla a lžící cukru. Do každé
  • 2
    z kokosových kuliček uděláme prstem důlek, do důlků nakapeme čokládu. Na závěr necháme v lednici ztuhnout. Cukroví podáváme jako studené pohoštění.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.