Čokoládová omeleta

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
25 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme žloutky s cukrem do pěny. Vmícháme změklou čokoládu a opět třeme. Nakonec zlehka vmísíme pevný sníh ušlehaný z bílků a mouku.
  • 2
    Těsto rozprostřeme na pečící papír na plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
  • 3
    Horkou omeletu potřeme marmeládou a ještě teplou stočíme jako roládu.
  • 4
    Při podávání zdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.