Čokoládová past

190 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme společně máslo, cukr a žloutek. Poté přidáme mandle a mouku. Těsto hněteme do tuhé hmoty, ze které vytvoříme kouli, kterou necháme chladit 2 hodiny v lednici. Z těsta vytvoříme kuličky o velikosti polévkové lžíce a pečeme na pečícím papíře 20 minut na 160 stupňů.
  • 2
    Rozehřejeme čokoládu ve vodní lázni a slepujeme vychladlé sušenky, které na závěr poprášíme kakaem a cukrem moučkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.