Čokoládová pěna s borůvkami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a necháme pozvolna vychladnout.
  • 2
    V kastrůlku smícháme želatinu v prášku se 3 lžícemi vody, dokud není tekutina čirá, a poté ji necháme volně vychladnout.
  • 3
    Do hotového pudinku vmícháme želatinu a čokoládu, rozdělíme směs do několika hrnečků a necháme 1 hodinu vychladnout v ledničce.
  • 4
    Podáváme se šlehačkou a borůvkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.