Čokoládová zmrzlina se smetanou

145 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme 1 vejce, 3 žloutky, cukr a horké mléko. Ve vodní lázni necháme hmotu, aby se rozpustila. Tmavou čokoládu nalámeme a vmícháme do krému, až se rozehřeje, směs necháme vychladnout. Smetanu ušleháme a vmícháme do čokoládového krému, potom ji 2 hodiny mrazíme v mrazáku. Zmrzlinu rozmícháme dohladka a znovu zamrazíme.
  • 2
    Poté můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.