Čokoládové dortíky s jahodami

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
44 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nalámanou čokoládu s máslem povaříme ve vodní lázni, až se čokoláda rozpustí. Pak je odstavíme a necháme vychladnout. Žloutky ušleháme od pěny, vyšleháme čokoládu s máslem a likér. Přimícháme i ušlehanou smetanu a směs rozdělíme do šesti šálků. Dáme je na dvě hodiny do ledničky.
  • 2
    Před podáváním šálky vyklepeme na talíř a ozdobíme je jahodami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.