Čokoládové fondue s exotickým ovocem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
875 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
52 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
10 g
Cukr
67 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme smetanu. Čokoládu nakrájíme na kousky a zvolna ji ve smetaně rozpustíme. Mícháme a přidáme vanilkový cukr. Horké uchováme.
  • 2
    Banán a jablko oloupeme. Banán nakrájíme na silné plátky. Jablko zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky. Banán a jablko ihned pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Plátky ananasu nakrájíme na kousky velikosti sousta. Jahody opláchneme, necháme okapat, zbavíme stopek. Kiwi nakrájíme na kousky.
  • 4
    Ovoce úhledně upravíme na talíře a podáváme s rozpuštěnou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.