Čokoládové hrušky
20 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 500gramůHrušky
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceKakao - prášek
- 0,25litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
26 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Hrušky oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jádřince. Ovoce povaříme v oslazené vodě.
- 2Do středu ploché mísy nastříkáme šlehačku, kolem položíme okapané hrušky a mramorujeme je polevou z kakaa, másla a moučkového cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.