Čokoládové italské lanýže
10 min.
Ingredience
- 175gramůČokoláda hořká
- 2lžíceLikér mandlový - Amaretto
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCukr moučkový
- 50gramůMandle mleté
- 50gramůČokoláda mléčná
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1V misce umístěné nad pánví s horkou vodou rozpustíme tmavou čokoládu s likérem. Mícháme, aby se vše spojilo. Přidáme máslo, vmícháme cukr a mleté mandle.
- 2Směs necháme vychladit v lednici a potom uděláme ze směsi 24 koulí.
- 3Nastrouháme čokoládu a koule v ní obalíme.
- 4Koule necháme vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.