Čokoládové košíčky s pěnou

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůČokoláda hořká
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 2lžíceProtlak jahodový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
29 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpustíme čokoládu a mašlovačkou vymažeme košíčky. Dáme ztuhnout a postup zopakujeme, aby čokoláda v košíčku držela tvar.
  • 2
    Ze zbylé čokolády nastříkáme cukrářským sáčkem na alobal různé motivy, které použijeme k ozdobení později. Necháme vychladit.
  • 3
    Smetanu ušleháme a smícháme s jahodovou dření a také dáme vychladit.
  • 4
    Košíčky vyjmeme z papírových forem a naplníme krémem.
  • 5
    Ozdobíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.