Čokoládové kousky

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyVejce slepičí
    • 140gramůČokoláda hořká
    • 1šálekMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaTresť vanilková
    • 0,5šálekOlej rostlinný
    • 0,5šálekCukr krupice
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200°C, plech na pečení vymažeme tukem.
  • 2
    Nad párou rozpustíme čokoládu a vmícháme olej, vše nalijeme do mísy a za stálého míchání přidáme vejce, mouku, vanilkový extrakt a cukr.
  • 3
    Směs nalijeme do připraveného plechu.
  • 4
    Pečeme 15 minut.
  • 5
    Hotovou buchtu nakrájíme na stejné kousky, které můžeme hned po vychladnutí servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.