Čokoládové kousky
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 140gramůČokoláda hořká
- 1šálekMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaTresť vanilková
- 0,5šálekOlej rostlinný
- 0,5šálekCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200°C, plech na pečení vymažeme tukem.
- 2Nad párou rozpustíme čokoládu a vmícháme olej, vše nalijeme do mísy a za stálého míchání přidáme vejce, mouku, vanilkový extrakt a cukr.
- 3Směs nalijeme do připraveného plechu.
- 4Pečeme 15 minut.
- 5Hotovou buchtu nakrájíme na stejné kousky, které můžeme hned po vychladnutí servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.