Čokoládovo-pistáciové cukroví

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
766 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na mírném ohni smícháme kondenzované mléko, na kousky nalámanou čokoládu a máslo, vše necháme za stálého míchání rozpustit. Do směsi pak přimícháme na malé kousky roztlučené pistácie. Dobře promíchanou čokoládu nalijeme do formy, necháme vychladnout a pak dáme ztuhnout do chladničky. Ztuhlou čokoládu rozkrájíme na kousky a podáváme.
  • 2
    Nespotřebované cukroví můžeme uchovávat v chladničce v uzavíratelné dóze.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.