Čokoládovo-šlehačkový krém
55 min.
Ingredience
- 500gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 120gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
840 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Smetanu v kastrůlku přivedeme k varu a za stálého míchání v ní zvolna rozpustíme rozlámanou čokoládu. Odstavíme z plotny a směs šleháme ručním šlehačem 1 minutu je třeba dodržet dobu šlehání, aby vznikla homogenizovaná směs.
- 2Smě potom přendáme do studené mísy, přikryjeme fólií a necháme do druhého dne v chladu.
- 3Před použitím vychlazenou čokoládovou směs vyšleháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.