Čokoládovo-šlehačkový krém

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůSmetana 33% (šlehačka)
    • 120gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
840 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smetanu v kastrůlku přivedeme k varu a za stálého míchání v ní zvolna rozpustíme rozlámanou čokoládu. Odstavíme z plotny a směs šleháme ručním šlehačem 1 minutu je třeba dodržet dobu šlehání, aby vznikla homogenizovaná směs.
  • 2
    Smě potom přendáme do studené mísy, přikryjeme fólií a necháme do druhého dne v chladu.
  • 3
    Před použitím vychlazenou čokoládovou směs vyšleháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.