Čokoládový koláč s pistáciemi

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
42 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce, jogurt i máslo necháme ohřát na pokojovou teplotu.
  • 2
    Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a postupně zašleháme máslo, poté i vejce - jedno po druhém.
  • 3
    Čokoládu rozpustíme a až trochu vychladne, zamícháme ji do směsi.
  • 4
    Přidáme jogurt a vanilkový extrakt.
  • 5
    Nakonec vmícháme i mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  • 6
    Pistácie nasekáme nahrubo a vmícháme je do směsi.
  • 7
    Pečeme na 190 °C asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.