Čokoládový krém s medem
18 min.
Ingredience
- 50gramůCukr moučkový
- 50gramůMed včelí
- 150mililitrůVoda pitná
- 50gramůČokoláda hořká
- 50gramůKakao
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
57 g
Postup přípravy
- 1Do rendlíku nalijeme vodu, přisypeme cukr, přidáme med, přivedeme k varu, necháme rozpustit cukr, promícháme a odstavíme. Do kovové misky vložíme nalámanou čokoládu, přisypeme kakao a přilijeme mléko. Misku vložíme do horké vodní lázně a za stálého míchání přísady rozpustíme a spojíme. Přilijeme medovou směs z rendlíku, promícháme, nalijeme do mističek a necháme vychladnout.
- 2Před podáváním dáme na 0.5 hodiny na mrazák.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.