Čokoládový krém s medem

18 min.
Česká republika

Ingredience

    • 50gramůCukr moučkový
    • 50gramůMed včelí
    • 150mililitrůVoda pitná
    • 50gramůČokoláda hořká
    • 50gramůKakao
    • 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
57 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme vodu, přisypeme cukr, přidáme med, přivedeme k varu, necháme rozpustit cukr, promícháme a odstavíme. Do kovové misky vložíme nalámanou čokoládu, přisypeme kakao a přilijeme mléko. Misku vložíme do horké vodní lázně a za stálého míchání přísady rozpustíme a spojíme. Přilijeme medovou směs z rendlíku, promícháme, nalijeme do mističek a necháme vychladnout.
  • 2
    Před podáváním dáme na 0.5 hodiny na mrazák.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.