Čokoládový krém s pistáciemi

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
53 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kovové misky nalámeme mléčnou čokoládu, misku vložíme do horké vodní lázně, přidáme kousek másla a za stálého míchání metlou necháme rozpustit. Do chladnoucí čokolády přilijeme smetanu a vyšleháme do pěny. Do misek rozdělíme čokoládový krém, posypeme drcenými pistáciemi a hoblinkami hořké čokolády.
  • 2
    Před podáváním vychladíme v lednici a polijeme karamelovým toppingem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.