Čokoládový krém s vínem
20 min.
Ingredience
- 4lžíceCukr krupice
- 50gramůČokoláda hořká
- 125mililitrůVíno červené
- 1lžíceKakao - prášek
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Smícháme čtyři žloutky a cukr, vyšleháme je do světlé pěny. Čokoládu nastrouháme a vmícháme ji k žloutkům spolu s vínem. Ve vodní lázni směs zahříváme a šleháme do zhoustnutí.
- 2Krém rozdělíme do hrníčků a poprášíme kakaem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.