Čokoládový puding se šlehačkou

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
34 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme máslo s cukrem, žloutky a vanilkou a třeme cca 30 minut. Přidáme strouhanou čokoládu, nastrouhané ořechy, tuhý sníh ušlehaný z bílků a rozdrobené piškoty.
  • 2
    Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy, uzavřeme a v páře vaříme cca 45 minut. Hotový puding vyklopíme, necháme vychladnout a podáváme studený s ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.