Čokoládový salám s kandovaným ovocem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
982 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
49 g
Sacharidy
132 g
Vláknina
2 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk, cukr a vejce promícháme a v míse nad párou mícháme, až krém zhoustne. Poté přimícháme nasekané ořechy, kakaový prášek, drobně nakrájené hrozinky, kandované ovoce a změklou čokoládu. Hmotu sejmeme z plamene, zamícháme do ní drobně nalámané oplatky.
  • 2
    Ze zchladlé hmoty vytvarujeme na alobalu válec, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce alespoň přes noc. Poté salám krájíme na šikmé plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.