Čokoládový sněhový krém

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
26 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu rozlámeme do misky, polijeme ji mlékem a dáme do mírně vyhřáté trouby změknout.
  • 2
    K měkké čokoládě přidáme žloutky jeden po druhém, každý dobře s čokoládou rozmícháme. Nakonec přidáme pevný sníh, ušlehaný z bílků (nebo ušlehanou smetanu).
  • 3
    Krém rozdělíme do pohárů a podáváme s cukrářskými piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.