Colbertův vývar

25 min.
Francie

Ingredience

    • 60gramůKarotka
    • 60gramůCeler řapíkatý
    • 180gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
    • 2litryHovězí vývar základní
    • 60gramůBrukev řepka
    • 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Karotku, brukev a řapíkatý celer pokrájíme nadrobno a uvaříme v troše vývaru 15 minut.
  • 2
    Do talíře rozklepneme jedno vejce, přidáme lžíci uvařené zeleniny, lžíci hrášku a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.