Colbertův vývar
25 min.
Ingredience
- 60gramůKarotka
- 60gramůCeler řapíkatý
- 180gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 2litryHovězí vývar základní
- 60gramůBrukev řepka
- 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Karotku, brukev a řapíkatý celer pokrájíme nadrobno a uvaříme v troše vývaru 15 minut.
- 2Do talíře rozklepneme jedno vejce, přidáme lžíci uvařené zeleniny, lžíci hrášku a zalijeme horkým vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.