Cookies ze světlé a tmavé čokolády

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 100gramůMáslo čerstvé
    • 120gramůČokoláda hořká
    • 120gramůČokoláda bílá
    • 0,67šálekCukr krupice
    • 1,8šálkyMouka pšeničná hladká T 650
    • 0,75šálekOvesné vločky
    • 1lžičkaTresť vanilková
    • 1lžíceTuk
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
38 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dva plechy na pečení, které vymažeme tukem. Předehřejeme troubu na 190°C.
  • 2
    Ušleháme cukr, máslo, vanilkový extrakt a vejce. Přidáme mouku, nadrobno nasekanou hořkou a bílou čokoládu, vločky a vše důkladně promícháme.
  • 3
    Lžící s těsta vykrajujeme hromádky, které pokládáme na připravené plechy.
  • 4
    Pečeme 15 minut dozlatova.
  • 5
    Cookies servírujeme vychladlé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.