Cookies ze světlé a tmavé čokolády
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 120gramůČokoláda hořká
- 120gramůČokoláda bílá
- 0,67šálekCukr krupice
- 1,8šálkyMouka pšeničná hladká T 650
- 0,75šálekOvesné vločky
- 1lžičkaTresť vanilková
- 1lžíceTuk
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
38 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Připravíme dva plechy na pečení, které vymažeme tukem. Předehřejeme troubu na 190°C.
- 2Ušleháme cukr, máslo, vanilkový extrakt a vejce. Přidáme mouku, nadrobno nasekanou hořkou a bílou čokoládu, vločky a vše důkladně promícháme.
- 3Lžící s těsta vykrajujeme hromádky, které pokládáme na připravené plechy.
- 4Pečeme 15 minut dozlatova.
- 5Cookies servírujeme vychladlé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.