Corretto alla sambuca - espresso s kořeněným likérem

5 min.
Itálie

Ingredience

    • 7gramůKáva mletá
    • 30mililitrůVoda pitná
    • 5mililitrůSambuca - lékořicový likér
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
48 kcal
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
324 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    I doma si můžeme připravit italskou kávu "corretto alla sambuca" z espressa kávovaru: 7g pomleté kávy necháme protlačit čistou vodou o teplotě 90°C (tlak 8-10 barů). Hotové espreso obsahuje 30ml vody.
  • 2
    Ke kávě přidáme skleničku s 5ml likéru, který si nalijeme podle chuti do kávy sami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.