Cuketový koláč pro celiatiky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky odpeckujeme a nakrájíme na nudličky. Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Nastrouhanou cuketu promícháme s vejcem, sacharinem, olejem a vlákninou.
  • 2
    Nakonec do směsi přimícháme mouku s práškem do pečiva a zpracované těsto vlijeme na plech, který jsme vyložili pečicím papírem. Na těsto rozložíme pokrájené švestky. Buchtu potom pečeme ve středně vyhřáté troubě. Buchtu servírujeme vychladlou, jako moučník.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.