Cukroví dvoubarevné

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
16 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
485 mg
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme mléko a přivedeme k varu, přidáme máslo, cukr, necháme rozpustit, přilijeme rum, promícháme a do mléka postupně zašleháváme krupici. Povaříme 3 minuty a odstavíme. Vařené těsto rozpůlíme, do jedné části přimícháme drcené ořechy s vanilkovým cukrem a do druhé části kakao, čímž těsto obarvíme. Z obou vychladlých těst tvoříme různé tvary, figurky, které můžeme spolu slepovat marmeládou nebo sněhem z bílků.
  • 2
    Hotové cukroví upravíme na talířky a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.