Cukrovinka ze sušených jahod

425 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve předehřejeme troubu na 50 stupňů Celsia. Do mísy dáme omyté jahody, které rozmačkáme. Poté přisypeme cukr. Směs rozetřeme na pečící papír, dáme na plech a dáme do trouby na 7 hodin sušit.
  • 2
    Pak je necháme vychladnout, pokrájíme na dlouhé pruhy, které svineme. Můžeme hned konzumovat nebo uložit do neprodyšné nádoby, ve které vydrží až 3 měsíce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.