Cukrovinka ze sušených jahod
425 min.
Ingredience
- 300gramůJahody zahradní
- 50gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Nejprve předehřejeme troubu na 50 stupňů Celsia. Do mísy dáme omyté jahody, které rozmačkáme. Poté přisypeme cukr. Směs rozetřeme na pečící papír, dáme na plech a dáme do trouby na 7 hodin sušit.
- 2Pak je necháme vychladnout, pokrájíme na dlouhé pruhy, které svineme. Můžeme hned konzumovat nebo uložit do neprodyšné nádoby, ve které vydrží až 3 měsíce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.