Cukrový koláč

35 min.
Kanada

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
14 mg
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejem na 180C.
  • 2
    Do kastrůlku nasypeme cukr, přidáme mléko a 40g másla. Důkladně promícháme, přivedeme k varu a asi 5minut provaříme. Poté odstavíme a vmícháme rozšlehané vejce.
  • 3
    Křehké těsto rozválíme na plát a vyložíme jím vymazanou a vysypanou koláčovou formu. Na korpus rozetřeme cukrovou směs, uhladíme a pečeme 20minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.