Cumberlandská omáčka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomerančovou kůru nastrouháme a šťávu vylisujeme.
  • 2
    Poté kůru společně s nasekanou šalotkou povaříme v červeném víně, dokud nevznikne hustý sirup.
  • 3
    Smícháme rybízové želé, 3lžíce pomerančové šťávy a portské víno a vmícháme do sirupu. Dochutíme koňakem, mletým zázvorem, hořčicí a pepřem.
  • 4
    Omáčka je vhodná k paštikám z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.