Curyšské toasty
35 min.
Ingredience
- 8plátkůChléb toastový
- 1,2decilitryVíno bílé
- 350gramůSýr Ementál (Primátor)
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůOkurka salátová
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
42 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme nastrouhaný sýr, 3 lžíce bílého vína a vejce. Směsí potřeme plátky toastového chleba a vložíme je do vymazaného pekáče. Zakapeme zbytkem vína a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct na 20 minut. Podáváme s plátky čerstvé okurky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.