Dánský celerový salát

15 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
20 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný velký (mladý) celer a oloupaná jablka omyjeme, nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy. Sterilovanou řepu scedíme, též ji pokrájíme na nudličky a přidáme k celeru. Doložíme majonézu, dochutíme solí, bílým pepřem, dobře promícháme a dáme do chladničky vychladit.
  • 2
    Omyjeme listy hlávkového salátu, vodu setřepeme a listy poklademe ozdobně na talíře. Omytou a osušenou limetku pokrájíme na osminky.
  • 3
    Na listy poklademe kopečky salátu, které ozdobíme pokrájenou limetkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.