Ďas mořský na kokosu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
8 g
Cukr
725 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a zázvor cca 5 minut. Přidáme kokosové mléko a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut, aby se část mléka vypařila a marináda zhoustla a měla konzistenci smetany. Pánev sundáme z ohně a necháme zcela vychladnout. Až marináda vychladne, vmícháme do ní koriandr a vylijeme na talíř.
  • 2
    Ryby pokrájíme na kusy a prohřejeme v kokosové směsi s garnáty. Necháme 4 hodiny v lednici.
  • 3
    Kusy ryb a garnáty napichujeme střídavě na grilovací jehly a zbývající marinádu vylijeme. Pečeme 15 minut a jehly často obracíme.
  • 4
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.