Dashi vývar s krůtím masem

35 min.
Japonsko

Ingredience

    • 150gramůNudle Ramen
    • 1litrGranule dashi
    • 2lžíceOmáčka sojová - Tamari
    • 2lžičkyVíno rýžové japonské - Mirin
    • 2lžičkyVíno Saké
    • 200gramůKrůta
    • 2kusyVajíčkový Snack Wrap
    • 1lžičkaŠťáva zázvorová
    • 2kusyŠalotka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
706 mg
Cukr
882 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky si připravíme nudle. Do hrnce nalijeme dashi a přivedeme k varu. Vhodíme nudle a vaříme dokud nejsou měkké. Poté přidáme sójovou omáčku, saké, mirin a promícháme. Přihodíme na kousky nakrájené vařené krůtí maso. V hrníčku rozmícháme vajíčka a zázvorovou šťávu. Pomalu vajíčka vléváme do polévky a mícháme asi 2 minuty. Polévku nalijeme do misek posypané nakrájenou šalotkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.