Datlové doutníky
25 min.
Ingredience
- 1lžíceRum
- 10kusůDatle
- 120gramůOřechy vlašské
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 100gramůCukr moučkový
- 100gramůPoleva čokoládová
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2931 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
768 g
Vláknina
68 g
Cukr
681 g
Postup přípravy
- 1Mleté ořechy, bílek, cukr a rum zpracujeme na těsto.
- 2Datle rozkrájíme podélně na čtyři kusy. Každý kus obalíme těstem, utvoříme malý doutníček a namočíme ho v kávové nebo čokoládové polevě.
- 3Necháme zaschnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.